Leg.psykolog, Neuropsykiatriska teamet Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-06-10   
Publicerades: 2016-05-31

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig, som tillsammans med övriga i teamet, vill vara med i arbetet att utveckla verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av utredningar. Arbetet rymmer olika delar som skapar stimulans för oss, utifrån en hög grad av delaktighet och ansvar. Det finns goda möjligheter till utveckling och vi erbjuder handledning. Vi utreder och behandlar patienter med både beroendeproblematik och neuropsykiatriska funktionshinder.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykologiska utredningar och kompetens i KBT. Erfarenhet av arbete inom beroendevård är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du arbetar självständigt och bidrar till våra gemensamma mål och resultat, samt att du är initiativrik, professionell och inte rädd för förändringar.  I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2016-06-10

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com