Personal till vår telefonrådgivning

Sista ansökningsdag: 2016-07-11   
Publicerades: 2016-06-13

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria söker 
Personal till Öppenvårdsmottagningen.

Är du serviceinriktad, vårdutbildad och tycker om att prata i telefon så har vi arbetet åt dig. Som person vill du alltid vara professionell, du är flexibel och har ett servicemedvetet bemötande. Vidare är du positiv och har en god samarbetsförmåga.

Arbetet innebär att ansvara för vår telefon, med bland annat rådgivning, bokningar, ombokningar och svara på fakturafrågor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har skötarutbildning/omvårdnadsutbildning, gärna med erfarenhet av beroendevård/psykiatrisk arbete. Vi använder oss av journalsystemet TakeCare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2016-07-11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com