Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen

Sista ansökningsdag: 2016-09-30   
Publicerades: 2016-06-16

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.

Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära buss, tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Är du utbildad medicinsk sekreterare, och har ett servicemedvetet bemötande och vill alltid vara profesionell, så har vi arbetet åt dig. Vidare är du positiv, flexibel  och har en god samarbetsförmåga.

Uppgifterna är sedvanliga för medicinsk sekreterare inom öppenvård. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Krav, goda kunskaper i Take Care samt Take Care administration (d v s bygga tidböcker, skapa mallar etc). Meriterande är om du har goda IT-kunskaper och arbetat med Webb tidigare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på dagtid, måndag till fredag och du kan välja att arbeta hel- eller deltid. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast möjligt. 

Ansök senast: 2016-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com