Överläkare till Capio Maria avd 1

Sista ansökningsdag: 2016-10-21   
Publicerades: 2016-07-22

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Inom Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget, med närhet till tunnelbana och pendeltåg.

Verksamheten består av en akutmottagning som är öppen dygnet runt, en intagningsavdelning med 14 vårdplatser, avd 1 med 20 vårdplatser samt en differentierad öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete  i en verksamhet med  trevlig stämning och bra sammanhållning. Arbetet ställer krav på flexibilitet för att prioritera och möta de behov som patienterna har. Du arbetar nära enhetschefen på avdelningen med utvecklingsfrågor, kompetensutveckling etc. Samverkan med personalen på avdelningen är central. Du förväntas handleda läkare under utbildning.

Du ingår i Capio Marias bakjourlinje, omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Det finns möjlighet till forskning, utöver sedvanlig vidareutbildning och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk specialistkompetens i allmän psykiatri. Du har några års erfarenhet som specialistläkare, gärna inom beroendevård. Du är en god kliniker och pedagog. För oss och våra patienter är ett stort engagemang, flexibilitet, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap viktigt, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett professionellt förhållningssätt och tar ett självständigt ansvar.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter, varför det är viktigt att du med lätthet kan uttrycka dig i tal och skrift. Då vi värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret från Rikspolisstyrelsen.

Tjänsten är heltid tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Din ansökan ska innehålla uppgifter om aktuell tjänst du söker, fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adress-/kontaktuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ansök senast: 2016-10-21

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com