Timanställd sjuksköterska till LARO-teamet Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-10-14   
Publicerades: 2016-07-06

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära tunnelbana och pendeltåg. 

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

 

Beskrivning av tjänst

LARO teamet är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende. Utöver psykosocialt behandlingsarbete sker medicinadministration. Endast dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är positiv och lösningsinriktad. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter men det är meriterande om du kan flera språk. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Timavlönad
Lön: Timlön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdatum. Välkommen din ansökan.

Ansök senast: 2016-10-14

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com