Skötare - nattjänst till akuten/intaget, Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-10-31   
Publicerades: 2016-10-07

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu två engagerade och lösningsinriktade skötare, som vill arbeta nattetid på vår akutmottagning och intagningsavdelning. Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Arbetet är omväxlande med tjänstgöring både på akutmottagningen och på intagningsavdelningen med 14 observationsplatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare med godkänt slutbetyg från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har erfarenhet av beroendevård/psykiatri och ett genuint intresse för att arbeta med patienter med missbruk/beroende. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv inställning. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, flexibilitet och tydlig kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Omfattning: Deltid
Två tjänster, deltidtid 80%, natt med tjänstgöring under två helger av fem. Veckoarbetstid 34,20 tim (vid heltidstjänstgöring).
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Välkommen din ansökan.

Ansök senast: 2016-10-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com