Vik underläkare/medicine kandidat - sommaren 2017 Akuten

Sista ansökningsdag: 2017-03-17   
Publicerades: 2017-02-13

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks- och beroendevård relaterad till alkohol, narkotika och läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud av akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar cirka 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

På Capio Maria bedrivs en omfattande akut- och jourverksamhet. Som underläkare på akuten och inom slutenvården arbetar du under ledning av leg läkare/specialistläkare. Arbetet består av bedömningar och handläggning av patienter med alla typer av missbruk och beroende. Många av våra patienter har såväl psykiatriska som somatiska komplikationer av sitt missbruk, varför arbetet är omväxlande och lärorikt.

Kvalifikationer

Läkarlinjen slutförd minst 9 eller 10 terminer. Erfarenhet eller intresse av psykiatri/beroendevård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där det bland annat är viktigt med intresse för patientgruppen och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Din kommunikativa förmåga är viktig för oss. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Sommarvikariat 2017
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-03-17

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com