Skötare - dagtjänstgöring till avdelning 1 - Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-12-23   
Publicerades: 2016-11-28

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal, provtagning och dokumentation i Take care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare med godkänt slutbetyg från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har erfarenhet av beroendevård/psykiatri och ett genuint intresse för att arbeta med patienter med missbruk/beroende. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv inställning. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, flexibilitet och tydlig kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Timanställning, schemalagd tjänstgöring.
Omfattning: Timavlönad
Lön: Timlön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2016-12-23

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com