Capio Maria söker skötare, sem vikarier till Akuten/intaget och avd 1

Sista ansökningsdag: 2017-03-31   
Publicerades: 2017-02-06

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks- och beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård och erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Södermalm i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett sommarjobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Vi söker dig som är en engagerad och lösningsinriktad skötare och som vill arbeta hos oss på akuten, intagningsavdelningen eller slutenvårdsavdelningen i sommar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal, provtagning och dokumentation i Take care.

AKUTMOTTAGNINGEN/INTAGNINGSAVDELNINGEN – Akuten är öppen dygnet runt och tar emot akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Arbetet är omväxlande med tjänstgöring både på akutmottagningen och på intagningsavdelningen med 14 observationsplatser.

Information lämnas av Maria Immala, enhetschef tel 08-684 00 412

AVDELNING 1 – Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser. Akutvårdsavdelningen bedriver abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende. 

Information lämnas av Maria Andersson, enhetschef tel 08-684 00 309.  

MOBILA TEAMET- Mobila teamet gör hembesök och fungerar ofta som en viktig länk mellan vår slutenvård och öppenvård. Arbetet är mycket självständigt och innefattar medicinska och eller psykiatriska bedömningar i hemmet, medicinering samt uppföljning av medicinering. Arbetet innebär också telefonrådgivning.

Information lämnas av Marie Malmberg, enhetschef telefonnummer 0739-10 56 34.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning/skötarutbildning eller gått del av sjuksköterskeutbildning eller läkarutbildning och är intresserad av ett semestervikariat som skötare. Erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri, samt arbete inom somatisk verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har en vana att ta venprover och att dokumentera i journalsystem. Du har ett bra bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Semestervikariat under perioden juni – augusti.
Omfattning: Timavlönad
Dag-, kväll och helgtjänstgöring.
Lön: Timlön.
Tillträde: Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-03-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com