Capio Maria söker Sjuksköterska till Mobila teamet

Sista ansökningsdag: 2017-03-12   
Publicerades: 2017-02-06

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som har verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

Beskrivning av tjänst

Abstinensbedömning och –behandling, somatisk som psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kurser och utbildningar i MI, Återfallsprevention, MET eller Case manager är meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter så det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid
Schemalagd arbetstid 37 tim/vecka.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!
Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-03-12

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com