Medicinsk sekreterare - Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2017-03-19   
Publicerades: 2016-06-16

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel.

Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare heltid dag på Capio Maria när vår ordinarie personal har semester.

Arbetet består huvudsakligen av journalskrivning i journalsystemet Take Care. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare/motsvarande. Du har servicekänsla och är mån om att vara en i gruppen för patientens bästa. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Semestervikariat
Omfattning: Heltid
Dagtid, måndag till fredag
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök senast: 2017-03-19

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com