Specialistläkare/överläkare till Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2017-04-15   
Publicerades: 2017-03-20

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområdet Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.
Inom Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget, med närhet till tunnelbana och pendeltåg.

Verksamheten består av en akutmottagning som är öppen dygnet runt, en intagningsavdelning med 14 vårdplatser och en vårdavdelning med 20 vårdplatser samt en differentierad öppenvård som inkluderar LARO-verksamhet.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, inom akut-, öppen- och/eller slutenvården, i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning. Att arbeta hos oss ställer krav på flexibilitet för att kunna prioritera och möta de behov som patienterna har. Du arbetar nära enhetschefen på enheten för att utveckla vård- och behandlingsstrategier samt teamets/enhetens kompetensutveckling.Samverkan med personalen på enheten är central.Du förväntas handleda läkare under utbildning.

Du ingår i Capio Marias bakjourlinje, omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Det finns möjlighet till forskning, utöver sedvanlig vidareutbildning och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk specialistkompetens i allmän psykiatri. Har du några års erfarenhet som specialistläkare, gärna inom beroendevård är det meriterande. Du är en god kliniker och pedagog. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är flexibel, med en positiv grundinställning och drivs av att bidra till en god kollegial gemenskap, vilket tillsammans ställer krav på god samarbetsförmåga. Du har ett professionellt förhållningssätt och tar ett självständigt ansvar.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter, varför det är viktigt att du med lätthet kan uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Din ansökan ska innehålla uppgifter om eventuella önskemål gällande akut-, sluten- eller öppenvård, fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adress- och kontaktuppgifter.
Intyg, betyg, examensbevis etc. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ansök senast: 2017-04-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com