Medicinsk sekreterare - öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2017-03-19   
Publicerades: 2017-02-20

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.  Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel.

Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

 

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder dig ett arbete i en verksamhet med trevlig stämning och bra sammanhållning. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk beroendevård genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar.

Uppgifterna är sedvanliga för läkarsekreterare inom psykiatrisk öppenvård och innehåller utöver dokumentation också annan administration som ansvar för väntelistor, remisshantering, telefonkontakt med patienter, anhöriga och samarbetspartners mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/vårdadministratör. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare är du positiv, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Dagtid
Omfattning: Heltid
Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-03-19

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com