Medicinsk sekreterare till akutmottagning

Sista ansökningsdag: 2017-04-17   
Publicerades: 2017-03-21

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som har verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Till akutmottagningen hör en intagningsavdelning med 14 observationsplatser. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära buss, tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Arbetet består huvudsakligen av journalskrivning i journalsystemet Take Care, men du kommer även att sköta administrativa arbetsuppgifter för slutenvården, t ex remisser, brev, protokoll, intyg, utskick av kallelser samt sköta insortering och kopiering av journalhandlingar. Därtill kan det bli aktuellt med andra uppgifter utifrån din kompetens och erfarenhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare/motsvarande. Du har servicekänsla och är mån om att vara en i gruppen för patientens bästa. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på dagtid, måndag till fredag och du kan välja att arbeta hel- eller deltid.
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök senast: 2017-04-17

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com