Leg sjuksköterska till Akutmottagningen

Sista ansökningsdag: 2016-06-25   
Publicerades: 2016-06-16

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet för framtiden?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt på vår akutmottagning och intagningsavdelning.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande, lärorikt och roligt - i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning. Vi arbetar tillsammans över yrkesgrupperna, med patienten i fokus.

I arbetet ingår det såväl somatisk som psykiatrisk omvårdnad, bedömning och observation, motiverande samtal, dokumentation, medicindelning och provtagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har erfarenhet av beroendevård och/eller vidareutbildning i psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. Tjänsten är tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt övernskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast möjligt, men senast 25 juni 2016.

Vi tar inte emot ansökan per brev eller mail utan ber dig att göra din ansökan här nedan. Välkommen din ansökan.

Ansök senast: 2016-06-25

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com