Capio Maria söker Medicinsk sekreterare - semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2016-04-30   
Publicerades: 2016-04-07

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi arbetar i enlighet med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi befinner oss i aktuell forsknings framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns i Stockholm, nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare heltid dag på Capio Maria när vår ordinarie personal har semester.

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande samt goda kunskaper i tal och i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2016-04-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com