Underläkare - Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-05-31   
Publicerades: 2016-07-06

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi arbetar i enlighet med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi befinner oss i aktuell forsknings framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns i Stockholm, nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som har slutfört läkarexamen eller är leg läkare och vill arbeta hos oss som underläkare. På Capio Maria bedrivs en omfattande akut- och jourverksamhet. Som underläkare kommer du att arbeta på akuten och inom slutenvården under ledning av leg läkare eller specialistläkare. Arbetet består av bedömning och handläggning av patienter med alla typer av missbruk och beroende. Många av våra patienter har även såväl psykiatriska som somatiska komplikationer av sitt missbruk varför arbetet är omväxlande och lärorikt.

Kvalifikationer

Läkarexamen eller leg läkare. Erfarenhet eller intresse av psykiatri/beroendevård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön, ange löneanspråk.
Tillträde: Tidsbegränsad anställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande utifrån verksamhetens behov.  Välkommen med din ansökan snarast men senast 2016-08-15.

Ansök senast: 2016-05-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com