Tar du droger?

Det kan vara svårt att sluta med droger på egen hand, då du kan få jobbiga fysiska komplikationer. Då finns vi här för att hjälpa dig.

Kanske använder du någon drog som till exempel narkotika för att självmedicinera mot exempelvis ångest eller för att ladda upp inför en fest. Det som du ansåg vara "lite lagom" kanske har blivit mycket mer än du tänkt. Den positiva känslan av drogen byts så småningom ut mot abstinens och utmattningskänslor. Fysiska och beteendemässiga tecken på ditt droganvändande visar sig genom exempelvis humörsvängningar och förändringar i ditt beteende. 

Hjälp med avgiftning

Du kan få jobbiga och ibland allvarliga fysiska komplikationer när du slutar ta drogerna. Då är det bra att vända sig till en beroendemottagning för hjälp. Ibland räcker det med en samtalskontakt. Ibland behöver du hjälp med avgiftning inneliggande på en vårdavdelning.

Oavsett vilken drog du använder eller om du bara har funderingar kring droger och intag av droger så är ett viktigt första steg att be om hjälp. Om du känner att du inte kan hantera ditt drogintag på egen hand är du välkommen till oss så hjälper vi dig.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring att söka behandling hos oss, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Maria Akutmottagning

Telefon dygnet runt: 08-684 00 400
Adress: Maria Prästgårdsgata 34 C

Capio Maria Öppenvård

Telefon 8.00-16.30: 0200-216 215
Adress: Wollmar Yxkullsgatan 25

E-post: info@capiomaria.se