Arbeta hos oss

Capio Läkargruppen erbjuder specialistvård med hög medicinsk kvalitet, omtanke och medkänsla. Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård.

Hos oss har du som medarbetare en nyckelfunktion för att vi ska vara framgångsrika och skapa värde för våra kunder och patienter. Cheferna är närvarande och vi har korta beslutsvägar. Som medarbetare ska du ges förutsättningar för att kunna göra ett bra arbete. Vi är öppna för flexibilitet, nytänkande och uppmuntrar initiativtagande när det gäller utveckling av vår verksamhet. Vi arbetar i team och alla medarbetares engagemang är nödvändigt. Tillsammans ansvarar vi för att få en bra arbetsmiljö med hög trivsel.

Vi arbetar strategiskt med kompetensutveckling eftersom det är viktigt både för oss som företag och för dig som medarbetare. Du har möjlighet att själv ta initiativ till vad du kan kompetensutvecklas i för att vi ska nå de mål verksamheten har.

Hos oss är det självklart att ha ett personligt, respektfullt bemötande till de kunder och patienter vi kommer i kontakt med, men också till varandra.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss.

Läs vidare