Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Arbeta hos oss

Capio Läkargruppen erbjuder specialistvård med hög medicinsk kvalitet, omtanke och medkänsla. Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård.

Hos oss har du som medarbetare en nyckelfunktion för att vi ska vara framgångsrika och skapa värde för våra kunder och patienter. Cheferna är närvarande och vi har korta beslutsvägar. Som medarbetare ska du ges förutsättningar för att kunna göra ett bra arbete. Vi är öppna för flexibilitet, nytänkande och uppmuntrar initiativtagande när det gäller utveckling av vår verksamhet. Vi arbetar i team och alla medarbetares engagemang är nödvändigt. Tillsammans ansvarar vi för att få en bra arbetsmiljö med hög trivsel.

Vi arbetar strategiskt med kompetensutveckling eftersom det är viktigt både för oss som företag och för dig som medarbetare. Du har möjlighet att själv ta initiativ till vad du kan kompetensutvecklas i för att vi ska nå de mål verksamheten har.

Hos oss är det självklart att ha ett personligt, respektfullt bemötande till de kunder och patienter vi kommer i kontakt med, men också till varandra.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss enligt nedan eller fylla i en intresseanmälan.

Lediga tjänster

Läs vidare