Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Arbetsmiljö

Med Kurant Access arbetsmiljö får ditt företag precis den hälsovård som ni behöver.

Vårt arbetsmiljöarbete innefattar en mängd områden, förebyggande såväl som rehabiliterande. Det handlar om systematiskt arbetsmiljöarbete, rehabilitering, stödsamtal, psykologisk behandling, friskvård, livsstilsförändringar, hälsokartläggning, hälsoundersökning, friskprofiler, utbildningar och mycket, mycket mer. 

Vi hjälper dig som chef att utforma rutiner, mål och policies för att skapa ett effektivt och lönsamt arbetsmiljö- och hälsoarbete i företaget. Vi erbjuder företagsunika och skräddarsydda lösningar och utgår alltid från företagets specifika behov och önskemål.