Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Våra kunder ger oss högsta betyg!

Vi utför kontinuerligt kundnöjdhetsmätningar på Capio Läkargruppen. Detta är en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar. För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker om oss!

Vårens kundnöjhetsmätning på företagshälsovården visar att vi har mycket nöjda kunder! 99 % svarade att de blir bemötta med respekt och på ett hänsynsfullt sätt. Under information, delaktighet och rekommendera företaget är resultatet över 90 % kundnöjdhet.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och vi fortsätter arbeta för att ha nöjda kunder och leverera tjänster med hög kvalitet, bästa bemötandet och hela tiden vara lyhörda för våra kunders behov.

Tack till alla som tog lite tid och svarade på vår enkät. För oss är det viktigt att få veta vad våra kunder tycker och att vi får hjälp att bli bättre!

Resultat kundnöjdhetsmätning förtagshälsovården 2017