Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Rehabilitering

Med Kurant Access rehabilitering får du och dina medarbetare professionell hjälp och stöd i rehabiliteringsarbetet.

Syftet är att minimera sjukfrånvaro, minska kostnaderna samt att få tillbaka den anställde i arbete. Målet är att försöka undvika sjukskrivning genom att få igång en snabb och effektiv rehabiliteringsprocess. Med hjälp av en tydlig process kan vi tillsammans med dig som arbetsgivare och vid behov även andra aktörer, ta fram en handlingsplan som blir ett stöd för dig och dina medarbetare på vägen tillbaka till hälsa, nuvarande arbete eller andra åtgärder.

Vi arbetar i rehabiliteringsteam och du som arbetsgivare är delaktig under hela processen.