Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Sjukvård

Med Kurant Access sjukvård erbjuder vi snabb tillgänglighet både till sjukvårdsrådgivning och sjukvård.

Via ett speciellt telefonnummer kan du ringa till våra sjuksköterskor helgfria vardagar kl 8.00 - 16.00 för professionell rådgivning och tidsbokning. Vi erbjuder tid till läkare inom 24 timmar helgfria vardagar om det är medicinskt motiverat. Kurant Access sjukvård ger dig och dina medarbetare en extra trygghet. Vi vet att ett snabbt omhändertagande och tidiga insatser kan förhindra sjukskrivningar och personligt lidande.