Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Capio Läkargruppen på sociala medier

Capio Läkargruppen har en aktiv närvaro på sociala medier. Du hittar oss på Facebook och LinkedIn, där vi bland annat delar nyheter och tipsar om lediga jobb.

Facebook Capio Läkargruppen

På denna Facebooksida riktar vi oss till patienter, anhöriga, medarbetare och andra som är intresserade av vardagen på sjukhuset. Vi delar med oss av aktuella händelser, nyheter av allmänt intresse, event och tips.

Besök Capio Läkargruppen på Facebook

LinkedIn Capio Sverige

LinkedIn-sidan är fokuserad på Capios verksamhet i Sverige. Här hittar du nyheter och lediga jobb från Capio Läkargruppen.

Följ Capio Sverige på LinkedIn

Sekretess och säkerhet

Facebook och LinkedIn är öppna forum och de inläggen och kommentarerna syns för alla. Du ansvarar själv för information som du lägger ut med din profil som avsändare. Tänk på att inte lämna ut känslig information eller personuppgifter om dig själv eller om andra.

Vi kan inte ge dig medicinsk rådgivning på Facebook eller LinkedIn av hänsyn till patientsäkerheten. För medicinska råd, kontakta 1177 Vårdguiden på telefon 1177 eller www.1177.se/orebrolan/

Vi kan heller inte ge dig rådgivning kring enskilda ärenden till exempel tidsbeställningar, väntetider eller synpunkter på vård. Ta kontakt med din avdelning/mottagning.
Alla kontaktuppgifter hittar du här.