Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Service

Här har vi samlat information och råd som kan vara bra att känna till inför ditt besök och vistelse på Capio Läkargruppen.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du kontakta din mottagning när det passar dig och du får svar inom några dagar. Du loggar enkelt in med BankID, mobilt BankID eller annan e-legitimation.

Apotek

Närmaste apotek finns på Universitetssjukhuset i Örebro.

Avgifter

Vi följer Region Örebro läns regler för patientavgifter.

För privatfinansierad vård, försäkringskunder och företagskunder gäller avgifter enligt avtal.

Betalning

Det går bra att betala med betalkort samt kontant. Vi ser helst att du betalar med bankkort eller kontokort (ej American Express eller Diners).

Boka om tid/avboka tid

Om du vill boka om eller boka av ditt besök ska du göra det minst 24 timmar före avtalad tid annars debiteras ditt besök. Använd e-tjänsten 1177 vårdguiden eller ring mottagningen direkt.

Förvaring

Vi har låsbara skåp i anslutning till receptionen.

Hitta till oss

För att ta sig till oss kan du antingen åka kommunalt med buss eller med egen bil.

Besöksparkering finns i anslutning till entrén samt på Manillagatan och Hamnplan.

Åker du tåg finns det taxibilar i direkt anslutning till Centralstationen. Att promenera från stationen tar cirka 15 minuter.

Klicka på länken för att få vägbeskrivning via Google Maps

Journalkopior

Du kan beställa en kopia av din journal. Det gör du via
1177 Vårdguidens e-tjänster, telefon, brev eller fax. Du är också välkommen till vår reception där du kan fylla i en rekvisition.

Kaffeautomat

På entréplanet finns kaffeautomat med kaffe och te till våra patienter och gäster. Önskar du något mer får du gärna fråga receptionspersonalen så ger de dig tips. Det finns många bra caféer och restauranger inom gångavstånd från Capio Läkargruppen.

Mobiltelefon

Hos oss värnar vi om en trygg och lugn vårdmiljö, där sekretess och integritet är självklara begrepp. Vi ber dig därför att använda mobiltelefon med respekt för omgivningen. Mobiltelefon får inte användas för ljudupptagning eller som kamera utan godkännande av Capio Läkargruppen.

Parkering

Besöksparkering finns i anslutning till entrén. Avgiften är 10 kr/tim. Betalning kan ske med mynt, vissa bensinkort och bankkort. Du kan även checka in och ut med kort, efterskottsbetalning. Glöm dock inte att checka ut så att du inte betalar mer än du behöver. För den händelse du glömmer checka ut kan merkostnader debiteras.

Ytterligare parkeringsmöjligheter finns på Hamnplan och Manillagatan.

Rullstolar

Capio Läkargruppen har tre rullstolar för kortare utlåning till patienter som besöker oss.

Sjukresor

Som patient och besökare kan du via receptionen få hjälp med att ringa efter taxi eller färdtjänst. Behöver du beställa sjukresa använder du enklast och snabbast vår telefon i huvudentrén som går direkt till sjukresekontoret.

Wifi

För tillgång till Capio Läkargruppens gäst-wifi är du välkommen att fråga i receptionen eller på vårdavdelningen för inloggning.

Öppettider receptionen

Måndag – torsdag 7.00 - 17.00 och fredagar 7.00 - 16.00.