Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Vaccinationsmottagningen

Välkommen till vaccinationsmottagningen. Hos oss kan du vaccinera dig inför resor, mot influensa och mot TBE. Mottagningen är ett samarbete med infektionskliniken vid Universitetssjukhuset Örebro.

Viktig information om hepatit A-vaccin

Då det i Sverige för tillfället råder brist på hepatit A-vaccin, ber vi alla våra kunder som fått SMS-påminnelse angående påfyllning av redan påbörjad hepatit A-vaccinering att avvakta något. Rekommendationen är att man tar dos 2  6-12 månader efter dos 1, men även om det går längre tid får man fortfarande ett bra hepatit A-skydd efter dos 2.

Denna text kommer att tas bort när situationen har löst sig.