Kvalitet och kundnöjdhet

Vill du vaccinera dig på en modern mottagning där kvalitet och patientsäkerhet är viktigt? I så fall ska du komma till oss på Capio Läkargruppen.

Vi har infektionsläkare och sjuksköterskor med specialistkunskap inom resemedicin och vaccination. Vi följer kontinuerligt omvärldsrapporter vad gäller smittspridning och utbrott av olika sjukdomar. Vi är uppdaterade och har information om hur du kan skydda dig på bästa sätt.

Hos oss är kvalitet och patientsäkerhet viktigt. Vi använder Mitt Vaccin Journal som IT-stödsystem. Det innebär att du som kund själv kan boka tid och fylla i din hälsodeklaration online, du slipper alltså stå i kö på drop in-mottagning. När det är dags för din nästa dos så kan vi skicka en påminnelse via sms. Tjänsten reserådet finns som en integrerad del av vårt journalsystem, så att vi alltid är uppdaterade på det allra senaste inom resemedicin och vaccinationer. Allt för att kunna ge dig som kund kvalitetssäkrade råd och rekommendationer utifrån dina behov.

En annan viktig del i vårt kvalitetssäkringsarbete är att mäta vår kundnöjdhet, det gör vi kontinuerligt och vi är mycket glada att kunna konstatera att vi har väldigt nöjda kunder (se högerspalten).

Capio Läkargruppens vaccinationsmottagning har funnits sedan slutet av 80-talet och sedan 1995 har vi samverkansavtal med Infektionskliniken på Universitetssjukhuset i Örebro.