Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Allmänmedicinmottagningen

Välkommen till allmänmedicinmottagningen. Vi utreder och behandlar alla vanliga sjukdomstillstånd, utför hälsoundersökningar samt utfärdar olika typer av friskintyg.

Vi jobbar i team

Här arbetar erfarna allmänläkare tillsammans med sjuksköterskor, biomedicinsk analytiker och medicinska vårdadministratörer. Mottagningen har också nära samarbete med psykolog, sjukgymnaster och övriga specialistläkare som finns i huset. Personalsituationen är stabil, vilket innebär "många kända ansikten" och god kontinuitet för dig som patient.

Andreas Fredholm, leg läkare
Anders Linderoth, specialist i allmänmedicin

Emma Sist, specialist i allmänmedicin
Göran Stillberg, specialist i allmänmedicin

Sjuksköterskemottagning

Till mottagningen hör ett antal kunniga sjuksköterskor som har specialistmottagning för bland annat blodtryckskontroll, diabeteskontroll, kostrådgivning och tobaksavvänjning.

Laboratorium

Drop-in: Måndag - torsdag 8.00 - 11.00, 13.15-15.00, fredagar 8.00 - 11.00
Fasteprov: Måndag - fredag 8.00 - 10.00. Läs mer om fasteprover

Hög kvalitet

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling och patientsäkerhet. Vi är med i det nationella registret för diabetes och utför systematiskt patientnöjdhetsmätningar.

Så här söker du hit

Till allmänmedicinmottagningen söker framför allt personer som arbetar på företag som har Kurant Access-avtal med oss eller som har en sjukvårdsförsäkring. I vårdavtalet med Region Örebro län ingår inte primärvård, vilket innebär att våra specialister i allmänmedicin har begränsad möjlighet att ta emot patienter inom offentligt finansierad vård. Våra allmänläkare har inte heller möjlighet att ta emot privatbetalande patienter.