Kirurgmottagningen

Välkommen till kirurgmottagningen. Vi behandlar patienter med ljumsk- och navelbråck, ändtarmsbesvär, pilonidalcystor, åderbråck samt magbesvär. Vi utför operation av hudförändringar, aterom och lipom samt nageltrång. Vi har snabba tider till de flesta operationer.

 Vi hjälper dig med

  • Bedömning och operation av ljumskbråck och navelbråck
  • Vi utför gastroskopi och gör bedömningar av kirurgiska mag-tarmsjukdomar
  • Vi gör bedömningar med rektoskopi och proktoskopi av hemorrojder inför eventuell operativ åtgärd
  • Åderbråck – vi erbjuder operation samt sprutning
  • Borttagning av hudförändringar och olika typer av fettknölar
  • Bedömning och operation av nageltrång.

Vi jobbar i team

På mottagningen arbetar erfarna specialister i allmänkirurgi, sjuksköterskor och medicinska vårdadministratörer. Vi jobbar i team vilket ger trygghet och kontinuitet för dig som patient.

Gunnel Westberg, specialist i allmänkirurgi
Åsa Ek, specialist i allmänkirurgi

Hög kvalitet

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling och patientsäkerhet. Vi är med i det nationella registret för ljumskbråckskirurgi (Svenskt bråckregister) och utför systematiskt patientnöjdhetsmätningar.

Så här söker du hit

Patienter från Örebro län
Enligt vårt avtal med Region Örebro län ska alla remisser skickas till respektive specialistklinik på Universitetssjukhuset Örebro. Dessa fördelas sedan till något av länets fyra sjukhus där Capio Läkargruppen ingår. 

Vårt uppdrag från Region Örebro län är begränsat. Det innebär att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot fler patienter från Region Örebro län som åberopar valfrihet.

Patienter från övriga län i Sverige
Vi tar emot patienter från övriga län via remiss eller egen vårdbegäran. Vill du veta mer om vårdgaranti och valfrihet kan du vända dig till vårdslussen i ditt hemlandsting eller läsa på 1177.se. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt som en remiss från en läkare.

Fyll i blanketten Egen vårdbegäran kirurgmottagningen (finns i högerspalten) och skicka den med post. Du kan också fylla i blanketten på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Patienter med sjukvårdsförsäkring
Vi tar emot patienter med sjukvårdsförsäkring. Har du en sjukvårdsförsäkring bokar du tid via det telefonnummer du har fått från ditt försäkringsbolag.

Privatpatienter

Väljer du att själv betala för din vård behöver du ingen remiss.        
Specialistläkarbesök, pris: 1525:-.          
Kostnad för eventuellt röntgenundersökningar eller laboratorieprover tillkommer.

På Kirurgmottagningen tar vi även emot privatpatienter som önskar få hudförändringar,  åldersvårtor, skin-tags,  aterom (talgkörtlar) eller lipom (fettknölar) bortopererade.
Pris: 3300:-
I priset ingår läkarbesök, borttagande av 2 hudförändringar, eventuellt PAD-biopsi samt stygnborttagning.

För bokning och mer information är du välkommen att kontakta oss på telefon 019-21 79 30 eller 019-21 79 85.