Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Operation

Vi utför årligen närmare 3 000 operationer inom allmänkirurgi, gynekologi, handkirurgi, ortopedi, ögon och öron-näsa-hals. Information om de olika operationerna finns att läsa under mottagningssidorna.

Operationsavdelningen på Capio Läkargruppen är en tekniskt fullt utrustad avdelning med hög kompetens, effektivitet och kvalitet. Det är en liten enhet där vi mitt i miljön av avancerad teknik arbetar nära varandra och är angelägna om att patienterna får personligt bemötande och känner sig trygga.

Många av patienterna som behandlas hos oss går hem samma dag och övervakas då en stund på vår postoperativa avdelning. De patienter som behöver ligga kvar något eller några dygn efter en operation gör detta på vårdavdelningen. Vi har nio vårdplatser och flera rum är enkelrum med egen toalett. Vi erbjuder lättare förtäring och dryck. Du får gärna använda din mobil hos oss; vi erbjuder trådlös access via gäst-WiFi.

Vi lägger stor vikt vid individuell och professionell omvårdnad i kombination med en lugn miljö.

Vårdavdelningen är öppen måndag - fredag. När det gäller besökstider så är vi flexibla. Kontakta oss gärna innan besök på vårdavdelningen.  

Vi är tacksamma om ni som besöker oss undviker att använda starka dofter och ha med doftande blommor, då detta kan vara besvärligt för en del personer.

Information om din operation hittar du under aktuell mottagning.

Vi använder mobilappen RAPP för att följa upp din operation. Läs mer om RAPP.

Läs vidare