Operationsavdelningen

Välkommen till operationsavdelningen. Vi utför årligen närmare 3 000 operationer inom allmänkirurgi, gynekologi, ortopedi, ögon och öron-näsa-hals.

Operationsavdelningen på Capio Läkargruppen är en tekniskt fullt utrustad avdelning med hög kompetens, effektivitet och kvalitet. Det är en liten enhet där vi mitt i miljön av avancerad teknik arbetar nära varandra och är angelägna om att patienterna får personligt bemötande och känner sig trygga.

Många av patienterna som behandlas hos oss går hem samma dag och övervakas då en stund på vår postoperativa avdelning. De patienter som behöver ligga kvar något eller några dygn efter en operation gör detta på vårdavdelningen. Vi har nio vårdplatser och flera rum är enkelrum med egen toalett. Vi erbjuder lättare förtäring och dryck. Du får gärna använda din mobil hos oss; vi erbjuder trådlös access via gäst-WiFi.

Vi lägger stor vikt vid individuell och professionell omvårdnad i kombination med en lugn miljö.

Vårdavdelningen är öppen måndag - fredag. När det gäller besökstider så är vi flexibla. Kontakta oss gärna innan besök på vårdavdelningen.  

Vi är tacksamma om ni som besöker oss undviker att använda starka dofter och ha med doftande blommor, då detta kan vara besvärligt för en del personer.

Information om din operation hittar du under aktuell mottagning.

Vi använder mobilappen RAPP för att följa upp alla operationer utförda i narkos. Läs mer om RAPP.

Läs vidare