Stängt för utbildning fredagen den 22 september

Fredagen den 22 september har vi utbildningsdag för alla medarbetare på Capio Läkargruppen, vilket innebär att vi håller stängt hela dagen på operation, samtliga mottagningar och laboratoriet. Vi öppnar som vanligt igen på måndag den 25 september.

Du kan alltid nå oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster för om- och avbokning av tider, receptförnyelse m.m. och via vår växel 019-21 79 00.

Välkommen åter!

Ny telefonileverantör

Vi har precis bytt telefonileverantör. I och med detta kan det initialt uppstå problem med att komma fram på vissa telefonnummer. Om så är fallet når du oss via växeln 019-21 79 00 eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Vårdplaneringen

I vårdplaneringen arbetar sjuksköterskor med råd i medicinska frågor och sjukvårdsplanering för försäkringskunder.

Capio Läkargruppen har lång erfarenhet som samarbetspartner till Försäkringsbolag när det gäller sjukvårdsplanering och sjukvårdsrådgivning till kunder med sjukvårdsförsäkring. Verksamheten startade redan 2003 då vi hade uppdraget från flera bolag. Sedan 2009 sjukvårdsplanerar vi åt Folksam/Förenade Liv. Vi har ett nära samarbete med kunden där vi kontinuerligt och systematiskt arbetar för ständiga förbättringar och utveckling.

I verksamheten arbetar just nu cirka 13 erfarna legitimerade sjuksköterskor som hjälper försäkringskunderna med råd i medicinska frågor och tips om egenvårdsåtgärder. Sjuksköterskorna hjälper också till att boka in tid till rätt vårdgivare och rätt kompetens i hela Sverige. I dag bedrivs verksamheten helgfria vardagar kl 8-17. Arbetet sker i digitala plattformar och det finns rådgivningsstöd.

Att verksamheten bedrivs i Capio Läkargruppens lokaler är en styrka då specialistkompetens inom flera specialiteter finns nära till hands i huset. Några av sjuksköterskorna arbetar också i den kliniska verksamheten.

Det är ett spännande och stimulerande jobb där vi har en hög kundnöjdhet. Ia som är en av sjuksköterskorna i sjukvårdsplaneringen berättar om sitt arbete – Läs mer här.