Anestesisjuksköterska, Operationsenheten

Sista ansökningsdag: 2017-06-12   
Publicerades: 2017-05-24

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus har ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen och tar även emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Vi är Hisingens närsjukhus och specialistsjukhus med ett tiotal olika specialiteter, tar årligen emot mer än 106 000 öppenvårdsbesök. Sjukhuset bedriver ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Operationsenheten

Sjukhusets operationsenhet består av tre operationssalar, en sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar.

Våra opererande enheter är allmänkirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi, ÖNH och ögon. Årligen utförs här cirka 4000 operationer. Våra vårdtagare är både barn och vuxna.

Den intilliggande vårdenheten fungerar som dagkirurgisk enhet med möjlighet till övernattning måndag-fredag.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter.

Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta på operationssal samt på uppvaket. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där du kommer att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Att du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart.

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Kvalifikationer

Anestesisjuksköterska. Erfarenhet är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan direkt online eller skicka senast 2017-06-12 till:

Capio Lundby Närsjukhus
Att: Louise Aronsson, enhetschef Operation
Box 8753, 402 76  Göteborg

Ansök senast: 2017-06-12

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com