Barnmorska, Gynekologienheten

Sista ansökningsdag: 2017-06-11   
Publicerades: 2017-05-02

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som har ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen och vi tar även emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Vid sjukhuset finns flera opererande specialiteter samt enheter för medicin, dialys, sjukgymnastik och psykiatri. Den centrala operationsavdelningen har tre salar och den intilliggande vårdenheten ger möjlighet till 5-dagarsvård. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Gynekologienheten

Vi som arbetar här är gynekologer, barnmorskor, undersköterskor, uroterapeut och sekreterare. Vi samarbetar även med sjukgymnast. Gynekologerna har mottagning inom allmän specialistgynekologi och utför även gynekologiska operationer både på mottagningen och på sjukhusets operationsenhet. Mottagningen har områdesansvar för utredning, uppföljning och behandling av dysplasier.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som har ett intresse för barnmorskans arbete på en gynekologmottagning och som vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Som barnmorska hos oss har du en självständig roll med ett nära samarbete med övriga teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av självständigt mottagningsarbete och telefonrådgivning samt delta i övrigt förekommande arbete på mottagningen.

Vid barnmorskemottagningen utförs preventivmedelsrådgivning, steriliserings- och abortrådgivning, STI-provtagning, smittspårning, uppföljning av användning av prolapsring, klimakterierådgivning, cytologprov och handläggning av lättare gynekologiska besvär. Barnmorskan har även en viktig roll i uppföljning, utredning och koordinering av dysplasier.

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter.

Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken där du kommer att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet.

Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Att du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart.

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Erfarenhet av att bedriva självständigt mottagningsarbete, erfarenhet av arbete med dysplasier enligt Regionala riktlinjer. Erfarenhet av gynekologisk vård och erfarenhet/intresse av inkontinens är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Dagtid måndag-fredag. Viss kvällstjänstgöring kan ingå.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs direkt online eller skickas senast 2017-06-11 till:

Capio Lundby Närsjukhus
Attn: Annika Perols, enhetschef Gynekologienheten
Box 8753, 402 76 Göteborg

Ansök senast: 2017-06-11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com