Medicinsk sekreterare, Kirurgienheten

Sista ansökningsdag: 2017-05-31   
Publicerades: 2017-05-11

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus i Göteborg är ett specialistsjukhus med ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen och tar även emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Vid sjukhuset finns flera opererande specialiteter samt enheter för medicin, dialys, sjukgymnastik och psykiatri. Den centrala operationsavdelningen har tre salar och den intilliggande vårdenheten ger möjlighet till 5-dagarsvård. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Kirurgenheten

Vår verksamhet omfattar diagnostik och operationer inom allmän kirurgi. Operationer utförs som polikliniska operationer på mottagningen samt som dagkirurgi och en mindre del slutenvårdskirurgi på operationsavdelningen. På mottagningen arbetar fyra till fem kirurger, fem sjuksköterskor och tre medicinska sekreterare.

Beskrivning av tjänst

Du kommer primärt vara placerad på en av våra enheter men även kunna vara beredd att hjälpa till på annan enhet. I huvudarbetsuppgifterna ingår:

  • Telefonarbete med tidsbeställning och bokning av patienter
  • Medicinsk dokumentation, patientklassifikation
  • Kvalitetsarbete, vi arbetar med ständiga förbättringar
  • Dokumenthantering

Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där du kommer att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Att du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart.

Kvalifikationer

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet.

Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Formella krav är att du har dokumenterad läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Våra arbetstider är dagtid måndag till fredag, kvällsmottagning kan förekomma.
Omfattning: Heltid/Deltid
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan direkt online eller skicka senast 31 maj till:

Capio Lundby Närsjukhus
Attn: Betty Engdahl Kirurgienheten
Box 8753, 402 76 Göteborg

Ansök senast: 2017-05-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com