Viktig information om Corona-viruset

2020-03-13, 09:36

Om du har förkylningssymtom - kom inte till sjukhuset! Läs mer 

Så får du vård hos oss

Remiss

Vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen och du kan söka hit på samma villkor som gäller inom den offentliga sjukvården. Remiss krävs i de flesta fall, läs mer om detta på 1177 Vårdguiden. Vi följer samma avgifter och regler som övrig sjukvård i regionen.

Egenremiss

Du kan skriva egenremiss till de flesta av våra enheter. I vårt uppdrag som specialistsjukhus ska vi utföra vård på rätt nivå. Det betyder att din remiss bedöms av ansvarig specialistläkare om tid skall erbjudas hos oss eller om det är primärvårdens ansvar att behandla i första hand. 

Alla våra enheter har nu egenremiss som e-tjänst på 1177.se och den finns även som dokument att skriva ut, fylla i och skicka till oss. Hitta din enhet under Vårdutbud

Sjukvårdsförsäkring

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag som erbjuder sjukvårdsförsäkringar i Sverige. Kontakta ditt försäkringsbolag för rådgivning och tidsbokning. Har du ytterligare frågor, kontakta våra koordinatorer på Privatteamet.

Privat

Vill du veta mer om privat vård? Kontakta Privatteamet

Vårdgaranti

Vårdgarantin anger hur länge du som längst ska behöva vänta på att komma i kontakt med vården och få den vård som du behöver. Läs mer på 1177 Vårdguiden