Vård och rehab

Här på vårdavdelningen värnar vi om det friska. Vi ser dig som vår gäst med egenansvar för din rehabilitering, inte som vår sjukhuspatient. 

På Capio Movement lägger vi fokus på det friska. Friska behov kan vara allt från en varm miljö, möjlighet till personliga önskemål som att sova lite längre på morgonen, gå till ett dukat bord, få god mat och mötas av värme och omtanke. Att stärka våra gästers självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss på avdelningen.

Det är viktigt att du känner dig trygg med oss och vår kompetens. Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, sjuksköterskor med intensivvårdsutbildning och fysioterapeuter.

Känn dig som hemma

Vi har 20 vårdplatser, fyra av dessa på vårt uppvakningsrum med avancerad övervakning. Vi har enkelrum, tvåbäddsrum och fyrbäddsrum. Under vistelsen hos oss använder du dina egna kläder. 

Vi har ett eget kök där det lagas mat till både våra gäster och personal. Frukost, lunch och middag serveras som buffé och du äter när det passar dig. Våra husmödrar använder sig av närproducerade råvaror från lokala odlare och producenter.

Avdelningen är inredd för att stimulera sinnena med starka färger och vacker konst. Vi har ett eget galleri, Hallandsleden, som visar upp lokala konstnärer. Även tidigare gäster har bidragit till galleriet med egna alster.

Du får gärna ta med din mobiltelefon att använda under tiden hos oss. Vi har surfplattor för utlåning men vill du ta med din egen dator eller surfplatta går det alldeles utmärkt.