Patient från Halland

Är du i behov av specialistbedömning?

Vi på Capio Movement erbjuder och levererar ortopedisk och reumatologisk vård genom vårdavtalet med Region Halland. Vill du komma till oss på Capio Movement kan din distriktsläkare eller sjukgymnast skicka remiss till oss. Du kan även skicka en egenremiss. P g a begränsad avtalsvolym i avtalet med Region Halland har vi för närvarande begränsad möjlighet att ta emot patienter som är folkbokförda i Halland.

Vårdavtalet innebär att kostnaden för läkarbesök eller operation hos oss är samma som för läkarbesök hos specialist på sjukhus. Första besöket hos oss kostar 100 kronor med remiss från annan läkare, 300 kronor kostar det om du kommer med en egenremiss. Frikort gäller. 

Väntar du på ortopedbedömning eller operation på något av Hallands sjukhus?

2005 införde Sverige en nationell vårdgaranti, vilket bland annat innebär att du ska behöva vänta i max 60 dagar på en specialistbedömning och behandling. Väntar du på ortopedbedömning eller operation på något av Hallands sjukhus och har fått besked om en längre väntetid kan du vända dig till Vårdgarantiservice. De hjälper dig till annan vårdgivare, exempelvis oss på Capio Movemen, för en snabbare handläggning.