Våra ledord

Vårt mål är att med högkvalitativ vård ge dig som patient ett bättre liv i rörelse.

Professionell vård

Capio Movement erbjuder kvalificerad vård på specialistnivå inom Ortopedi och Reumatologi. Hos oss finner du alla de resurser som krävs för att kunna garantera en trygg och säker vård. Vi ansvarar för hela vårdkedjan från mottagning och operation till vård och rehabilitering.

Inom vår verksamhet finns reumatologisk mottagning med öppen och slutenvårdsbehandlingar samt rehab, ortopedisk mottagning, mottagning för idrottsskador, operation, vårdavdelning samt röntgen/MR.

Capio Movements operationsverksamhet innefattar all ortopedisk och reuma kirurgi bl.a. titthålskirurgi (artroskopi) i alla leder samt nya leder (proteser) i axlar, armbåge, handleder, fingerleder, höft, knän och fotleder.  Vår operationsavdelning består av tre operationssalar och en uppvakningsavdelning.

Vår avdelning med röntgen och MR erbjuder såväl egna som remitterade patienter, alla vanliga röntgen- och MR-undersökningar. 

Personligt bemötande

Capio Movements vård filosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med dig som patient. Vi vill att du skall känna dig som gäst hos oss. Här möter du en varm miljö med omtänksam personal som månar om din trygghet. Vår anda på Capio Movement återspeglas på flera sätt, bland annat genom en hemtrevlig känsla i vårt gemensamma dagrum och matsal. Vi har ett eget kök och egen husmor, som serverar patienter och personal mat, lagad med halländska råvaror och med smaker från världens alla hörn.

Capio Movement värnar om det friska. Vi ger dig ”redskap” som skapar bästa förutsättningar för din egen rehabilitering och motiverar med personlig omtanke. 

Enkelt för dig som patient

Capio Movement tar emot patienter med ortopediska och/eller reumatologiska problem från hela Sverige, via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag. På vår informativa hemsida kan man enkelt få upplysning om hur man söker sig till oss.

Vi vill att du ska uppleva det enkelt att kontakta oss, få hjälp med dina besvär och få svar på dina frågor. Vårt mål är också att du ger oss högsta betyg för service när det gäller väntetider, bemötande och vårdkvalitet. Helt enkelt att du känner dig bemött som om du vore gäst hos oss.