Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc

Du får 5.000 kr för dina glasögon när du opererar ditt synfel hos oss.

Erbjudande till dig som är 45+ och överväger en linsbytesoperation. Lämnar du dina glasögon till oss får du 5.000 kronor i rabatt på operationen och gör samtidigt en god gärning - vi skänker glasögonen till Stadsmissionen. Ring 020-22 00 02 eller boka en tid direkt här på webbplatsen.

Det spelar ingen roll om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt. En linsbytesoperation hos oss ger dig bättre synkvalitet.

Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc

Välkommen till nya Capio Ögon!

Nu blir vi på Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc ett gemensamt varumärke. Vi samlar all vår långa erfarenhet och kompetens för att med trygg, personlig och kvalitativ ögonvård hjälpa dig till ett enklare liv i vardagen.

Vilken behandling passar dig?

Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så kan vi hjälpa dig. Boka tid hos oss för en första undersökning där vi går igenom vad som skulle vara den bästa behandlingen av just ditt synfel.

Sannas liv förändrades med laserbehandlingen LASEK-ELSA

Sanna som led av allvarlig närsynthet fick tack vare en ögonlaserbehandling uppleva det hon trodde var omöjligt – att se helt utan kontaktlinser och glasögon.

Synfelsbehandlingar – hur går det till?

I stort sett alla synfel kan behandlas, antingen med en linsbytesoperation eller med ögonlaser. Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så väljer vi metod efter dina ögon.

Vi finns på flera platser i landet

Här hittar du alla våra mottagningar, kontaktuppgifter och vilka behandlingar som erbjuds var.

Priser

Vi erbjuder både privat och landstingsfinansierad vård.

All information kring våra priser, delbetalningar och rabatter hittar du på vår pris-sida.