Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc

Lyft fram det vackraste du har

Slipp trasslet med glasögon och linser. Ta ditt livs bästa beslut och gör en synfelsoperation. Just nu kan du boka en kostnadsfri undersökning, ring 020-22 00 02 eller boka en tid direkt här på webbplatsen.

Mer än 30 års erfarenhet av ögonoperationer samlas nu under ett gemensamt varumärke. Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc blir nu Capio Ögon.

Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc

Välkommen till nya Capio Ögon!

Nu blir vi på Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc ett gemensamt varumärke. Vi samlar all vår långa erfarenhet och kompetens för att med trygg, personlig och kvalitativ ögonvård hjälpa dig till ett enklare liv i vardagen.

Vilken behandling passar dig?

Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så kan vi hjälpa dig. Boka tid hos oss för en första undersökning där vi går igenom vad som skulle vara den bästa behandlingen av just ditt synfel.

Sannas liv förändrades med laserbehandlingen LASEK-ELSA

Sanna som led av allvarlig närsynthet fick tack vare en ögonlaserbehandling uppleva det hon trodde var omöjligt – att se helt utan kontaktlinser och glasögon.

Synfelsbehandlingar – hur går det till?

I stort sett alla synfel kan behandlas, antingen med en linsbytesoperation eller med ögonlaser. Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så väljer vi metod efter dina ögon.

Vi finns på flera platser i landet

Här hittar du alla våra mottagningar, kontaktuppgifter och vilka behandlingar som erbjuds var.

Priser

Vi erbjuder både privat och landstingsfinansierad vård.

All information kring våra priser, delbetalningar och rabatter hittar du på vår pris-sida.