Om oss

Välkommen till Capio Medocular Skåne!

Capio Medocular har funnits i Malmö sedan 2000 och bedriver gråstarrkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne. För delar av denna verksamhet har vi även  filialer i Lund och Eslöv, med samma patientavgifter som gäller i region Skåne. Du som bor utanför Skåne, kan givetvis också komma till oss genom patientens  fria val.

Remiss från optiker/vårdcentral är önskvärd, men inget krav, dock kan det underlätta vår bedömning

Vi utför även synfelsoperationer, detta ingår inte i vårdvalet utan privat taxa gäller.

 

Capio Medocular Malmö

Kliniken är ackrediterad inom vårdvalet för gråstarroperationer och övrig ögonsjukvård.

Vi undersöker och behandlar de flesta av våra vanligaste ögonsjukdomar, samt utför  bl a ögonbottenfoto, näthinnescanning, hornhinnetopografi och synfältsundersökning.

Vi utför  mindre operationer av förändringar/knutor i ögonlock och behandling med injektioner mot sjukdom i gula fläcken mm. Vi har även vårdval för grå starr där vi utför förundersökning och gråstarroperationer.

Capio Medocular Lund

Ögonmottagningen, som är en filial till Capio Medocular Malmö, är ackrediterad inom vårdvalet för gråstarroperationer och övrig ögonsjukvård.

Här görs bedömningsbesök och uppföljning av de vanligaste ögonsjukdomarna. Vi utför också förundersökning och gråstarroperationer, antingen i Malmö eller Lund.