jping

Erbjudande till dig som bor i Jönköping

Kostnadsfri undersökning - innan du kastar glasögonen

Möjligheten att korrigera synfel med kirurgi eller laser har nu funnits i cirka 30 år. Den har befriat hundratusentals människor, bara i Sverige, från glasögon och linser. Kanske kan det vara ett alternativ även för dig.  

För den som vill slippa glasögon och linser är ögonlaser idag det vanligaste alternativet. Det innebär att man med en laserstråle förändrar och tar bort delar av hornhinnans ytskikt. Men metoden har en del begränsningar.

En inopererad kontaktlins är ofta ett bättre alternativ till ögonlaser. Metoden kallas för ICL (Implantable Contact Lens). Den fungerar för nästan alla typer av synfel, ger bättre synkvalitet och resultat kommer direkt. En specialutbildad linskirurg placerar linsen mellan pupillen och ögats egen lins. Ingreppet tar ca tio minuter och upplevs av de flesta som överraskande enkelt och smärtfritt.

Vid en ICL-operation tar man inte bort eller förändrar vävnaden i ögat. Ångrar eller ändrar man sig av någon anledning är det lätt att ta bort eller byta linsen.

Eftersom vi var bland de första i Sverige som gjorde den här typen av operationer, och eftersom vi därför är en av dem som har längst erfarenhet, vill vi att du först läser det här:

Alla synfel kan inte korrigeras på det här sättet. Men för att veta om det skulle vara möjligt för dig och vad du har för förutsättningar till ett glasögonfritt liv så börja med en ordenltig undersökning.

Gör därför så här:

Låt en av våra specialutbildade optiker eller ögonsjuksköterskor göra en medicinsk bedömning av dina ögon. Det kostar normalt 300 kronor.Men genom detta erbjudande bjuder vi dig på en undersökning. Undersökningen tar cirka en timme. Men det är det värt Det är ju dina ögon det handlar om.

När du bokar tid så ange kod "jping".

Tid bokar du på telefon 020-22 00 02  eller on-line nedan (fyll då i kod "jping" i kommentarsfältet).

 

Boka tid i Jönköping