Synpunkter/Klagomål

Vi på Capio Artro Clinic vill gärna veta vad du som patient tycker om den vård du får och vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt besök hos oss.

Vi vill gärna ta del av dina synpunkter - positiva såväl som negativa. Detta är viktigt för oss och hjälper oss att förbättra vår verksamhet.

Om problem eller missnöje uppstår i samband med ditt besök hos oss är vi tacksamma om du kontaktar oss så snart som möjligt så vi kan göra vårt bästa för att försöka reda ut problemet.

Kontakta i första hand berörd vårdpersonal eller chef på den enhet där du fick vård:
Ortopedmottagningen Helena Windahl 
Rehab Sophiahemmet Christina Mikkelsen
Rehab Globen /Rehab Gym Sophiahemmet Mia Forsberg
Operation Maria Eklund

Eller kontakta vår verksamhetschef:
Gustaf Storm


Vill du hellre skicka dina synpunkter/klagomål skriftligt:
Capio Artro Clinic
Box 5605
11486 Stockholm

(Ange till vem på kliniken brevet ska till)

Som patient kan du även kontakta:

Patientnämnden
Patientförsäkringen/LÖF


 
E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda 1177 Vårdguidens e-tjänster (inloggning via e-legitimation). Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.