Rehab Globen

Välkommen till vår rehabiliteringsenhet vid Globen. I våra fräscha lokaler arbetar 16 legitimerade fysioterapeuter.

Våra fysioterapeuter har hög kompetens inom fysisk aktiviet, idrottsmedicin, ortopedi och ortopedisk manuell terapi (OMT). 

Vår ambition är att ha spetskompetens genom forskning och utveckling inom kliniskt arbete. Våra behandlingsmetoder är baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. 

Vi bedömer och rehabiliterar din skada. Rehabiliteringen sker i fräscha lokaler med träningsutrustning som passar både för dig som är nyskadad eller nyopererad. Vi tar främst emot patienter vars skador uppkommit i samband med idrott eller motion. Du är välkommen oavsett om du är elitidrottare eller vardagsmotionär. Ett personligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss. 

Vår rehabiliteringsenhet finns på Arenavägen 29 i Globenområdet, vån 5

Kontakta oss:
Tel. 4062700 knappval 3
globen.rehab@capio.se

Tf verksamhetschef: Mia Forsberg

Capio Artro Clinic Globen Rehab arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.


 

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda 1177 Vårdguidens e-tjänster (inloggning via e-legitimation). 
Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.

www.1177.se