Styrka & Puls

Capio Artro Clinic Rehab har möjlighet att ta emot patienter i grupp på Sophiahemmet i Stockholm.

Välkommen på grupprehabilitering!
Grupprehabiliteringen sker tidigt på morgonen och vänder sig till dig som har olika ortopediska skador.

Aktuella pass vår 2018

Tisdagar: 07:30-08:00 STYRKA
Torsdagar 07:30-08:00 CORE 
Torsdagar 08.00-08.45 PULS (Samling 07.50 i receptionen)

Styrka: Denna grupp vänder sig till dig som vill träna funktionell träning i grupp under din rehabilitering. Under passet tränar vi ben- och bålstyrka, balans, rörlighet, koordination och knäkontroll. Gruppen instrueras av en legitimerad fysioterapeut och vi fokuserar på teknik, hållning, muskelkontroll och att bana in rätt rörelser. Därefter lägger vi till yttre belastning i övningarna.

Core: Stabiliseradnde övingar för mage, midja och ländrygg.

Puls: Denna grupp vänder sig till dig som vill komma vidare med stötbelastande funktionell träning under din rehabilitering innan du återvänder till din tidigare aktivitetsnivå. Under passet tränar vi löp- och hoppteknik, förflyttningar och riktningsförändringar för att hjälpa dig att öka nivån i din stötbelastande funktionella träning på ett kontrollerat sätt samt förbättra din kondition. Gruppen instrueras av en legitimerad fysioterapeut.

  • Bokning sker via din leg fysioterapeut
  • Om du har du rehabkort så behöver du inte förboka, det är drop-in.
  • Registrera dig i pekskärmen eller i receptionen på plan 1 i O-huset.
  • Ta med vattenflaska

Vid frågor/återbud maila artro.rehab@capio.se

Välkommen!


 

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda 1177 Vårdguidens e-tjänster (inloggning via e-legitimation). 
Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.

www.1177.se