Inför din höftplastikoperation

Är du inbokad för en höftplastikoperation hos oss på Capio Artro Clinic? Vi har samlat informationen som du behöver ta del av innan din operation.

För din egen säkerhet och för att ditt tillfrisknande ska ske så snabbt och smärtfritt som möjligt så har vi vissa riktlinjer vi vill att du följer innan din planerade operation. Det finns till exempel vissa läkemedel som du måste sluta med ett visst antal dagar innan operationen. Du får all den informationen vid besök hos oss.

Du kan också ladda ner information om din operation i pdf-form till höger. Den är lätt att spara ned eller skriva ut.

För dig som ska genomgå en höftplastikoperation på Capio Artro Clinic finns det en informationsfilm i menyn till höger. Filmen är självklart tillgänglig för alla och innehåller viktig information för dig som har artros i höften.

Hälsodeklaration

Innan din operation kan bokas måste du fylla i en Hälsodeklaration. Information om detta har du fått i samband med ditt mottagningsbesök.
Om du inte fått det kan du logga in på 1177 med BankiD och fylla i uppgifterna där. Observera att operationen inte kan genomföras om detta inte är gjort. Ta kontakt med oss om du har frågor gällande denna enkät.