Våra medarbetare

På Capio Artro Clinic arbetar 18 st ortopedspecialister med bred erfarenhet av
idrottsskador.

Rehabilitering sköts av våra 50 st leg fysioterapeuter på våra två enheter. Rehabiliteringen på Sophiahemmets område har ett mycket välutrustat rehabgym där du kan träna både som patient och privatperson.

På läkarmottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans för att ge bästa möjliga service till dig som patient/besökare.

Capio Artro Clinic siktar även mot nya och högre mål. Därför har vi ett idrottsmedicinskt centrum som ska vara med och förbättra den idrottsmedicinska kompetensen.

Sammanlagt är vi ca 110 personer på Capio Artro Clinic.

Till vänster i menyn hittar du våra medarbetare.E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda 1177 Vårdguidens e-tjänster (inloggning via e-legitimation). Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.