Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag: 2017-06-15   
Publicerades: 2017-05-24

Om oss

Capio ASIH/palliativa enheten Dalen ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB. Vi finns på Dalens sjukhus i närheten av Globen. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterskor till ASIH-avancerad sjukvård i hemmet och till våra 16 inneliggande patienter på vår palliativa enhet.
ASIH erbjuder vård i hemmet till patienter med svåra besvär av en obotlig sjukdom och till patienter som har behov av medicinska insatser i hemmet. Palliativa enheten och erbjuder vård i livet slutskede.
Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbeteskamrater.
Målet är att främja livskvalitet och ge den trygghet som, trots svår sjukdom, behövs för att må så bra som möjligt i vardagen.
Arbetet är varierande och du kommer att arbeta med patienter både i hemmet och på vårdavdelning.
Forskning bedrivs inom enheten.
Vi söker även dig som är intresserad av att vara timantälld.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Körkort.
Ingen erfarenhet krävs.
Vi ger en god introduktion på båda verksamheterna. Ingen erfarenhet krävs men meriterande om du har erfarenhet från likande vård. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön. Vi är ett familjärt sjukhus där vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdspeng, eget gratis gym och många andra aktiviteter. Ring eller maila oss så berättar vi mer.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-06-15

Arbetsgivarens referensnummer: sjuksköterska natt ASIH/palliativ enhet

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com