Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag: 2017-12-17   
Publicerades: 2017-11-21

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/Palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden. 

Dalen är ett familjärt sjukhus där vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdspeng, eget gratis gym samt flertalet andra friskvårdsaktiviteter. 

Beskrivning av tjänst

Vi tackar nu av medarbetare som går i pension och välkomnar dig som vill arbeta med avancerad hemsjukvård. 

Verksamheten erbjuder i dag vård i hemmet för patienter i livets slutskede eller de som har behov av medicinska insatser vid allvarlig sjukdom, påfrestande behandling och sjukdomsförsämring. 

Vi utgår från Dalens sjukhus och har cirka 215 patienter anslutna. Vi har ett nära samarbete med vår palliativa slutenvårdsavdelning samt geriatriska kliniken här på Dalen. 

Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater. 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Körkort. 
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut, i samråd med kollegor, patient samt närstående.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-12-17

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/622

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com