Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2017-12-17   
Publicerades: 2017-11-21

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande priavata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/Palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

Dalen är ett familjärt sjukhus där vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdspeng, eget gratis gym samt flertalet andra friskvårdsaktiviteter. 

Beskrivning av tjänst

Verksamheten erbjuder vård i hemmet för patienter i livets slutskede eller de som har behov av medicinska insatser vid allvarlig sjukdom, påfrestande behandling och sjukdomsförsämring. Vi har i dag cirka 215 patienter anslutna och vi är uppdelade på olika team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt dietist. 

Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. 

Vi har ett nära samarbete med vår Palliativa slutenvårdsavdelning samt den geriatriska kliniken här på Dalens sjukhus. Arbetet är stimulerande, utvecklande och vi ser gärna att du vill medverka i utvecklingsarbeten och vara med och bidra till en positiv arbetsmiljö. 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Körkort.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut, i samråd med kollegor, patient samt närstående. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-12-17

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/641

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com