Sjuksköterskor

Sista ansökningsdag: 2017-09-29   
Publicerades: 2017-08-18

Om oss

Capio ASIH Dalen ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB. Vi finns på Dalens sjukhus i närheten av Globen. Våra övriga verksamheter på Dalens sjukhus är palliativ vård, geriatrik och rehabilitering. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterskor till ASIH - avancerad sjukvård i hemmet.
Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbeteskamrater. ASIH erbjuder vård i hemmet till patienter med svåra besvär av en obotlig sjukdom och till patienter som har behov av medicinska insatser i hemmet.
Målet är att främja livskvalitet och ge den trygghet som, trots svår sjukdom, behövs för att må så bra som möjligt i vardagen. Utgångspunkten är att patienten, så långt som möjligt, ska vara medskapande och delaktig i egen vård och behandling.
I nuläget hjälper vi drygt 240 patienter, boende i innerstan och i Söderort.
Forskning bedrivs inom enheten.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Körkort.
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-09-29

Arbetsgivarens referensnummer: sjuksköterskor ASIH

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com